Kooste itselle

Tämän automaation avulla voit saada jokaisesta uudesta vastauksesta ilmoituksen omaan tai kollegasi sähköpostiin.

1. Avaa kysely, johon haluat asettaa automaation.
  2. Valitse ’Hallitse’-näkymä.
  3. Klikkaa nappia ’Automaatiot’
  4. Tarvittaessa luo uusi automaatio ikkunan vasemman alalaidan plus-napista
  5. Valitse toiminto: ’Lähetä kooste vastauksista automaattisesti seuraaviin osoitteisiin’.
  6. Syötä tarvittavat sähköpostiosoitteet osoitekenttään. Mikäli osoitteita on useampia, erota osoitteet toisistaan välilyönnillä, pilkulla, puolipisteellä tai rivinvaihdolla.
  7. Kirjoita Lähettäjä-kenttään haluttu teksti. Tämä teksti naamioi noreply@surveypal.com osoitteen. (Älä kuitenkaan kirjoita tähän kenttään sähköpostiosoitetta!)
  8. Kirjoita vastausosoite, otsikko ja saateviesti. Saateviestikentässä täytyy olla vähintään teksti {{summary}} tai {{condsummary}} jotta vastauskooste näkyy:
    1. {{condsummary}} kooste sisältää vastaukset vain niiden kysymysten osalta, joihin vastaaja vastasi.
    2. {{summary}} kooste sisältää myös ne kysymykset joihin vastaaja ei vastannut.
  9. Aseta ehto, jonka perusteella viesti lähetetään: Vastaus on valmis
  10. Tallenna

Tarkempien sääntöjen luominen:

1. Klikkaa ’Luo tarkemmat säännöt’ mikäli tarvitset sellaisia.
  2. Valitse, täytyykö vastauksen sopia ‘kaikkiin’ annettuihin ehtoihin, vai riittääkö, että vastaus täyttää ’jonkin’ asetetuista ehdoista.
  3. Voit lisätä useampia ehtoja klikkaamalla plus-napista oikealla.
  4. Tallenna

Kokeile tätä!

Voit tehdä sähköpostiisi kansion, johon voit ohjata kaikki kyselyn kautta tulleet vastaukset. Näin voit tarvittaessa helposti tulostaa kaikki vastaukset kerralla, jos haluat käsitellä jokaista annettua vastausta erillisenä dokumenttina.