Vastaajien hallinnointi

Voit hallinnoida vastaajia avaamalla kyselyn ja menemällä näkymään ’Hallitse’. Saat eri valinnat käyttöön kun valitset haluamasi vastauksen.

Vaihtoehdot:

Muokkaa = Valinnat poistaa vastaus / vastaaja pysyvästi tai lähettää uudelleen hänelle alunperin lähetetty sähköpostikutsu.

Taustatiedot = Lisää tai tarkista vastaajien taustatiedot. Esimerkiksi nimi, kaupunki, yksikkö tms. Taustatietojen lisääminen onnistuu helpoiten kyselyn sähköpostikutsujen lähetysvaiheessa.

Näytä vastaus = Voit tarkastella vastaajan vastausta suoraan kyselylomakkeella. (Avaa lomakkeen uuteen välilehteen.)

Kutsuhistoria = Selaa kyselyn sähköpostikutsuja

Automaatiot = Automaattiset toimenpiteet vastaajaan ohjaamiksesi esimerkiksi verkkosivulle tai uuteen kyselyn vastauksen lähettämisen jälkeen tai vastauskoosteet yms. Ohjeartikkeli

Integraatiot = Vastausten lähettäminen integroituihin palveluihin (Zendesk, Salesforce). Ohjeartikkeli

Huomioi!

Vastaajan poistaminen poistaa vastaajan listalta ja mahdollisesti myös hänen vastauksensa jos vastaus on valmis.

Kokeile tätä!

Voit tulostaa vastaajan vastauksen PDF-tiedostoon Näytä vastaus -napin kautta.