Vastaajien tilan tarkistaminen

Voit tarkistaa vastaajien tilan avaamalla kyselyn ja menemällä ’Hallitse’ näkymään.

Vastaajan tila:

Lähetysjonossa = Surveypal järjestelmä lähettää sähköpostikutsua

Ei vastannut = Henkilö ei ole avannut kyselyä

Vastaus aloitettu = Vastaaja on avannut kyselyn, mutta ei ole vielä lähettänyt vastauksia

Vastaus valmis = Vastaajat on lähettänyt vastauksensa

Palautettu = Kyselyn kutsua ei ole voitu toimittaa vastaanottajalle. (Osoitteessa on virhe / osoitetta ei ole olemassa / vastaanottava sähköpostipalvelin on luokitellut viestin roskapostiksi)

Estetty = Vastaaja on estänyt tulevien kutsujen lähettämisen.

Huomioi!

Kerää vastauksia välilehdellä näytetty tieto ei ole reaaliaikaista. Esimerkiksi vastaajan tila ’Lähetysjonossa’ voi olla edelleen näkyvillä vaikka kutsu olisikin mennyt jo perille.

Pelkkää lomakkeen avaamista ei vielä merkitä aloitetuksi vastaukseksi. Vasta kun vastaaja on siirtynyt lomakkeella eteenpäin tai yksisivuisessa kyselyssä lähettänyt vastauksen, merkataan vastauksen aloitusaika.

Kokeile tätä!

Voit järjestää vastaajat järjestykseen lähteen, aloitus- tai lopetusajan, vastauksen keston tai tilan perusteella.

Klikkaa nappia ’Kutsuhistoria’ nähdäksesi tarkempaa tietoa sähköpostikutsuista.

Valitse vastaaja tai useampi vastaaja ja klikkaa nappia ’Muokkaa’, niin pääset lähettämään vastaajille heidän alkuperäisen kutsun uudelleen.