Go-kyselyt

Alla muutamia ohjeita joita noudattamalla saat rakennettua parhaan mahdollisen mobiilikyselyn Go-ohjelmaan:

• Mitä yksinkertaisempi ja lyhyempi kysely, sitä enemmän saat siihen vastauksia
  • Kuvavalinta -kysymykset voidaan asettaa vaihtamaan sivua kun vastaaja valitsee kuvan. Laita kyselyyn yksi elementti per sivu, niin vastaaja pääsee etenemään kyselyssä nopeasti!
  • Voit asettaa kyselyn ulkoasueditorin kautta tyylin erikseen tablettilaitteille. Sen avulla saat säädettyä Go-kyselyn tyylin viimeistä piirtoa myöten.

Tiettyjä asetuksia tulisi välttää jotta kyselysi toimisi parhaalla mahdollisella tavalla:

• Älä aseta kyselylle salasanaa
  • Älä rajoita kyselyn vastausmäärää
  • Go-ohjelma ei tue automaatiota, lukuunottamatta ’Lähetä kooste vastauksista automaattisesti seuraaviin sähköpostiosoitteisiin’.
  • Kyselyn tekstielementeissä olevia linkkejä ei voi avata
  • Älä rakenna kyselyyn vastauspolkuja (Go-ohjelma ei tue vastauspolkujen käyttöä)
  • Älä rakenna kyselyyn kieliversioita (Go-ohjelma ei tue tällä hetkellä kielivalintaa kyselyn alussa. Ominaisuus tulee saataville versiossa 1.2)