Salesforce

Surveypal Salesforce-integraatio mahdollistaa kyselyn vastauksien tallentamisen automaattisesti Salesforce CRM-palveluun. Voit määrittää, mihin Salesforce-objektien data-kenttiin vastaukset viedään.

Integraation käyttöönotto

Avaa se kysely jonka vastauksia haluat tallentaa Salesforce-palveluun. Mene kyselyssä kohtaan Hallitse ja valitse ’Intergraatiot’. Valitse sitten Salesforce kohdasta ’Konfiguroi’.

Valitse sitten ’Yhdistä Salesforce-palveluun’ ja syötä sitten Salesforce käyttätunnuksesi ja salasanasi. Tämän jälkeen valitse, että sallit Surveypal-työkalun pääsyn Salesforce tietoihin. Odota, että kirjautumisprosessi suoritetaan loppuun. (Surveypal-työkalu saattaa näkyä hetken ponnahdusikkunassa.)

Kun kirjautumisprosessi on valmis, vastausten tallennusnäkymässä vasemmassa palstassa näkyy kyselyn kysymykset ja oikeassa palstassa vastausten päivityskohteet.

Muista kopioida kyselyn osoite tallennuskohteiden alta ennen kuin tallennat muutokset. Voit käyttää kyselyn osoitetta Salesforce-palvelusta lähetettävissä viesteissä esimerkiksi palautteen keräämiseen. Muista kuitenkin naamioida vastauslinkkin sopivaan tekstinkohtaan viestissä. Pitkä linkki sellaisenaan katkeaa helposti, eikä toimi sen jälkeen.