Zendesk

Zendesk on asiakaspalveluratkaisu, jonka avulla tuet asiakkaitanne riippumatta yhteydenottokanavasta. Tällä integraatiolla voit helposti mitata asiakaskokemuksen laatua ja lähettää kyselyvastaukset takaisin Zendesk-palveluun. Tutustu Zendeskiin täällä.

Voit päivittää Zendeskin tiketti- ja käyttäjäkenttiin tietoja kyselyistä kaikkilla Zendeskin käyttöoikeustasoilla. Jos haluat päivittää tietoja Zendeskin asiakastyytyväisyysraportointiin, käyttöoikeustason täytyy olla Zendeskissä vähintään ’Professional’.

Huomioi!

Ennen kuin asetat Zendesk integraation päälle, varmista että olet lisännyt Zendeskin puolella halutut kentät tiketti- tai käyttäjätietoihin tai asettanut tyytyväisyyskyselyt päälle ja luonut API-avaimen.

Integraation käyttöönotto

Avaa kysely jonka vastauksia haluat päivittää Zendeskiin. Mene kyselyssä välilehdelle Hallitse, klikkaa nappia Intergraatiot ja valitse Konfiguroi Zendeskin kohdalta.

Seuraavassa vaiheessa lisää oma Zendesk-osoitteesi ja jos haluat päivittää asiakastyytyväisyyden tietoja, lisää myös Zendeskistä haettu API-avain.

Kirjaudu Zendesk-tunnuksillasi kun tunnistautumista kysytään omassa ponnahdusikkunassa. Odota, että kirjautumisprosessi suoritetaan loppuun. (Surveypal-työkalu saattaa näkyä hetken ponnahdusikkunassa.)

Vastausten päivitysnäkymässä vasemmassa palstassa näkyy kyselyn kysymykset ja oikeassa palstassa vastausten päivityskohteet. Jos päivityskohteita ei näy pudotusvalikoissa, käy lisäämässä Zendeskiin haluamasi kohteet ja aloita konfigurointiprosessi alusta.

Muista kopioida kyselylinkki Zendeskiin ennen kuin tallennat päivitystiedot. Jotta saat palautetta kerättyä, aseta Zendeskiin ehto joka lähettää palautekutsun kun tiketti on ratkaistu. Voit käyttää pohjana tarjoamaamme malliviestiä.