Työkalun etusivu

Kun kirjaudut Surveypal ohjelmaan näet aina ensimmäisenä kyselyiden hallintanäkymän. Tämä näkymä pysyy selaimessa omalla välilehdellään vaikka avaisit jonkun kyselyn tarkempaa tarkastelua varten. Voit aina palata tähän näkymään ja vaikka avata jonkun toisen kyselyn.

Sinun kyselysi
Tässä osiossa näet kaikki luomasi kyselyt.

Tiimin nimi (Kuvassa Surveypal)
Tämä näkymä näyttää kaikki oman tiimisi käyttäjien kyselyt. Kyselyt voidaan näyttää katselu- tai muokkausoikeudella. Tiiminäkymän saa päälle ottamalla yhteyttä Surveypal asiakaspalveluun. Näkymä voidaan asettaa päälle yhdelle käyttäjälle tai kaikille käyttäjille.

Kanssasi jaetut
Nimensä mukaisesti tämä osio näyttää kaikki sinulle jaetut kyselyt.

Kaikki kyselyt
Tämä osio näyttää sekä omat että sinulle jaetut kyselyt.

Asiasanat
Kun lisää kyselyyn avainsanan, se ilmestyy automaattisesti tähän listaan. Asiasanoilla voit järjestellä kyselyitä helposti omiin kategorioihin ja käyttää asiasanoja pikahakuina näille kyselyille. Klikkaa Asianat kohtaa avataksesi sen. Voit rullata asiasanalistaa alas- ja ylöspäin.

Poistetut
Tämä osio sisältää omat poistetut kyselyt. Voit halutessasi palauttaa ne ja käyttää uudelleen. Klikkaa hiiren oikealla napilla kyselyn päällä tässä listassa, niin saat kyselyn palautettua.

Tiedotteet
Tiedotteet uusista ominaisuuksista tai muista Surveypal-ohjelmistoa koskevista asioista.

Luo uusi kysely
Tästä pääset luomaan uuden kyselyn tai voit valita kyselysi pohjaksi jonkun mallikyselyistämme.

Huomioi!

Jos poistat kyselyn Poistetut-osiosta se poistuu pysyvästi eikä sitä voi enää palauttaa.