Kyselyn kopiointi

Kopion luominen kyselystä on helppoa. Voit luoda kopion joko kyselyiden hallintanäkymässä tai kyselyssä Suunnittele kysely välilehdellä.

Hallintanäkymä:

1. Klikkaa hiiren oikealla napilla sen kyselyn päällä josta haluat tehdä kopion
2. Valitse avautuvasta valikosta ’Luo kopio…’
3. Voit hyväksyä ehdotetun nimen tai antaa kyselylle uuden nimen
4. Odota, että kyselyn kopio ilmestyy Omat kyselyt osioon

Kyselyn suunnittelunäkymä:

1. Klikkaa nappia Tallenna
2. Valitse Tallenna kopio…
3. Voit hyväksyä ehdotetun nimen tai antaa kyselylle uuden nimen

Huomioi!

Jos tallennat kopion kyselyn suunnittelunäkymässä, muokkaat tämän jälkeen kopiota. Löydät alkuperäisen kyselyn kyselyiden hallintanäkymästä.