Kyselyiden jakaminen

Voit jakaa kyselyiden luonnoksia tai avoimia kyselyitä muiden käyttäjien kanssa. Saat jaettua kyselyn kun valitset sen ja klikkaat hiiren oikeaa nappia ja valitset avautuvasta valikosta kohdan ’Jaa’. Voit myös muuttaa kyselyiden jakamisen oikeuksia samasta ikkunasta.

Jakamisen vaihtoehdot:

1. Hallintaoikeus (’Salli käyttäjien muokata kyselyä’ valittuna)
Tämä valinta antaa toiselle Surveypal käyttäjälle täydet oikeudet muokata kyselyn luonnosta tai hallita avointa kyselyä. Käyttäjä voi myös luoda kyselystä kopion itselleen, mutta avoimen kyselyn tulokset eivät kopioidu. Hallintaoikeus mahdollistaa kyselyn luonnoksen muokkaamisen yhteistyössä siten, että viimeisin versio kyselystä on jokaiselle käyttäjälle samannäköinen. Kyselyä voi kuitenkin muokata vain yksi käyttäjä kerrallaan.

2. Katseluoikeus (’Salli käyttäjien muokata kyselyä’ valinta pois päältä)
Tämä valinta antaa toiselle Surveypal käyttäjälle mahdollisuuden katsoa kyselyn luonnosta tai tulosta, mutta muokkaaminen tai kyselyn asetusten muuttaminen ei ole mahdollista. Käyttäjä voi luoda kyselystä kopion itselleen.

Kyselyn jakaminen katseltavaksi muille kuin Surveypal -käyttäjille

Kyselyistä on mahdollista jakaa julkisia katselulinkkejä ja ne voidaan lähettää esimerkiksi oman sähköpostin kautta. Katso tarkempi ohje tästä.

Kyselyn jakaminen:
1. Valitse jaettava kysely
2. Klikkaa hiiren oikeaa nappia kyselyn päällä ja valitset avautuvasta valikosta kohdan ’Jaa’
3. Ota ruksi pois kohdasta ’Salli käyttäjien muokata kyselyä’ jos haluat antaa vain katseluoikeuden
4. Lisää toisen käyttäjän käyttäjätunnus tai selaa tunnuksia
5. Valitse ’Lähetä sähköposti-ilmoitus’ jos haluat lähettää jakamisesta tiedotteen käyttäjälle
6. Klikkaa Jaa

Kyselyn jakamisen oikeuksien muuttaminen:
1. Valitse jaettava kysely
2. Klikkaa hiiren oikeaa nappia kyselyn päällä ja valitset avautuvasta valikosta kohdan ’Jaa’
3. Muuta oikeuden taso haluamillesi käyttäjille
4. Klikkaa Jaa, jotta muutokset tallentuvat

Huomioi!

Jos jaat kyselyn luonnoksen ja julkaiset kyselyn, käyttäjät joille kysely jaettiin näkevät myös kyselyn tulokset.

Kyselyn jakaminen katselu- tai hallintaoikeudella vaatii käyttäjätunnuksen henkilöltä jolle kyselyä ollaan jakamassa.