Kosketuselementit

Kosketuselementtien avulla voit kysyä vastaajien mielipiteitä tai pyytää heiltä tiedostoja. Kosketuselementit ovat suunniteltu helpottamaan vastaamista mobiililaitteilla.

1. Liukykytkin

– Liukukytkimellä vastaajat voivat helposti valita asettamaltasi arvoväliltä haluamansa arvon.

2. Tyytyväisyys

– Voit käyttää hymiöitä tai valitsemiasi kuvia esimerkiksi palvelun onnistumisen mittaamiseen

3. Numeroasteikko

– Visuaalisempi vaihtoehto perinteiselle asteikolle. Soveltuu hyvin esimerkiksi kysymyksiin joissa halutaan tietää vastaajan mielipide vain yhteen väittämään.

4. Kuvavalinta

– Vastaaja voi valita mieleisensä kuvan antamistasi vaihtoehdoista

5. Kuvalataus

– Vastaaja voi ladata ainoastaan kuvatiedostoja kyselylomakkeelle

6. Videolataus

– Vastaaja voi ladata ainoastaan videotiedostoja kyselylomakkeelle

7. Audiolataus

– Vastaaja voi ladata ainoastaan äänitiedostoja kyselylomakkeelle