Kuvaelementit

Kuvaelementit toimivat hyvin mobiilikyselyissä, koska elementtien valinnat on helppo tehdä kosketusnäyttölaitteilla. Kuvaelementit sisältävät kaksi ennalta määrättyä muotoa:

1. Tyytyväisyys – viisi hymiötä
2. Kuva-asteikko – 0 – 10 asteikko

Molemmat elementit toimivat samalla periaatteella ja oletuksena olevat kuvat voi vaihtaa jos haluaa:

• Kuvien järjestystä voi muuttaa vetämällä ja pudottamalla.
  • Voit vaihtaa elementissä olevan kuvan klikkaamalla ylöspäin osoittavaa nuolta kun kuva on valittuna. Nuolinäppäin avaa kuvapankin josta voit valita toisen kuvan. Miinusnappi poistaa kuvan.

Huomioi!

Kuvien yläpuolella oleva järjestysnumero ei vaihdu automaattisesti, jos muutat kuvien järjestystä!
Numeroiden järjestys on tärkeää säilyttää, sillä elementin tulokset esitetään vastaavassa muodossa kuin asteikkokysymyksessä. Halutessasi voit vaihtaa numeroiden järjestyksen suurimmasta pienempään. Jos haluat käyttää numeroiden tilalla tekstiä, järjestyksen täytyy olla vasemmalta oikealle huonoimmasta parhaimpaan.

Kokeile tätä!

Kyselyn sivun voi asettaa vaihtumaan kun vastaaja valitsee kuvan. Tämän asetuksen saa päälle elementin ratasvalikon kohdasta ’Valinta vaihtaa sivua’. Varmista kuitenkin, että elementti on viimeinen kysymys sivulla jos käytät automaattista sivun vaihtoa.