Media-elementit

Media-elementit koostuvat kuva-, video- ja äänielementeistä. Elementit on asetettu ennalta hyväksymään kullekin kategorialle tyypillisimmät tiedostotyypit.

Mikäli vastaaja käyttää vastaamiseen älypuhelinta tai tablettitietokonetta, elementti mahdollistaa kuvan ottamisen suoraan päätelaitteen kameralla* tai tiedoston voi valita laitteen muistista.

Liittettävän tiedoston maksimikoko on 25 MB.

*Toiminta riippuu päätelaitteen selaimesta ja käyttöjärjestelmästä.