Kuvien lisääminen

Jokaisella Surveypal-käyttäjällä on oma kuvapankki, jonne tallennettuja kuvia voi käyttää lomakkeissa.

Kuvien lisääminen kuvapankkiin

1. Avaa kuvapankki klikkaamalla sen kuvaketta työkalun yläreunassa.

2. Klikkaa ‘lisää’ ja etsi sopiva kuva tietokoneeltasi.

Kuvien lisääminen lomakkeelle

1. Vedä kuvaelementti peruselementeistä lomakkeelle haluamaasi kohtaan. (Jos haluat siirtää kuvaa jälkeenpäin, tartu sen otsikkopalkkiin, älä itse kuvaan.)

2. Klikkaa kuvaelementissä kohtaa Lisää kuva avataksesi kuvapankin.

3. Valitse kuvapankista haluamasi kuva.

4. Tarvittaessa muuta kuva oikean kokoiseksi vetämällä oikean alakulman säätimestä.

Kokeile tätä!

Jos haluat jakaa kuvia omasta kuvapankistasi toisille Surveypal käyttäjille, vedä ja pudota kuvia tyhjälle lomakkeelle. Tallenna kysely sopivalla nimellä ja jaa se katseluoikeudella haluamillesi käyttäjille. Kun käyttäjä jolle kysely on jaettu tallentaa siitä itselleen kopion siirtyvät kuvat kuvapankkiin.