Kyselyn asetukset

Voit muuttaa kyselyn asetuksia yläpalkin kohdasta ‘Asetukset’.

Yleiset asetukset:

Kyselyissä näytetään etenemismittari oletuksena. Etenemismittarilla näytetään vastaajan lomakkeella etenemistä kuvaava palkki ja prosenttiluku. Palkin prosenttiluku näyttää kuinka monta kysymystä vastaajalla on jäljellä. Etenemismittarin voi vaihtaa normaaleiksi sivunumeroiksi tai jättää koko etenemistä kuvaavan kohdan pois.

Julkaistun kyselyn aukioloaikataulun tai sulkemisen voi säätää tästä näkymästä.

Rajoitukset:

Suojaa kysely salasanalla:Kyselylomakkeen voi suojata salasanalla jos halutaan varmistaa, ettei lomakkeelle pääse ulkopuolisia. Salasanan voi vaihtaa myös kyselyn julkaisun jälkeen.

Lisää selaintieto taustatiedoksi: Asetus kerää vastaajan selaimen tiedot vastauksen taustatiedoksi. Tiedon saa parhaiten käyttöön viemällä kyselyn tuloksen Exceliin.

Salli ’Tallenna ja jatka myöhemmin’ anonyymeille linkeille: Asetus lisää yleisen linkin vastauslomakkeelle painikkeen jonka avulla vastaaja voi lähettää vastauslinkin omaan sähköpostiinsa ja jatkaa vastaamista myöhemmin. Vastaajan sähköpostia ei lisätä tunniste- tai taustatiedoksi kyselyyn.

Salli vain rajattu määrä vastauksia: Voit rajata kyselyvastausten määrää esimerkiksi ilmoittautumislomakkeissa. Katso vastaajamäärien rajoittaminen.

Estä yksilöivien analyysien tekeminen, mikäli vastaajia on alle: Estää tulosnäkymässä vastausten näyttämisen mikäli suodatettujen vastausten N jää alle asetetun arvon.

Koodi:

Voit lisätä kyselylomakkeen rakenteen joukkoon omia koodinpätkiä, joilla voit toteuttaa esim. omaa toiminnallisuutta tai lisätä esim. Google Analytics -seurantakoodin.

Head-osion loppu: Voit lisätä koodia HTML-sivun head-osion loppuun ennen </head> tagia.
Body-osion alku: Voit lisätä koodia HTML-sivun body-osion alkuun <body> tagin jälkeen.
Body -osion loppu: Voit lisätä koodia HTML-sivun body-osion loppuun ennen </body> tagia.

Huomioi!

Rajoituksiin ja salasanaan liittyvät viestit voi muokata Kieliversiot napin kautta. Katso kyselyn oletustekstien muokkaus.