Kyselyn esikatselu

Suunnittelu-näkymässä näet kyselyn rakenteen ja joitain perustyyleihin liittyviä muutoksia kuten pääotsikot ja alaotsikot. Kyselyn todellinen ulkoasu näkyy Esikatselu-näkymässä. Esikatselu näyttää kyselyn siis sellaisena kuin se näkyy vastaajalle.

Kyselyn tyyliin tehdyt muutokset näkyvät esikatselussa. Voit myös testata kyselyn toimivuutta esikatselusssa selaamalla sivuja ja kokeilemalla esimerkiksi vastauspolkujen toimivuutta. Jos klikkaat esikatselussa ”Lähetä vastaukset” -nappia, niin vastaus ei tallennu minnekään.

Huomioi!

Jos haluat tulostaa kyselysi paperille, klikkaa Suunnittelu-välilehdellä Tallenna ja valitse Tulosta PDF.

Kokeile tätä!

Voit jakaa kyselyn esikatselusta linkin esimerkiksi kollegoillesi. Linkki löytyy kyselyiden hallintanäkymästä kun valitset rakenteilla olevan kyselysi ja kopiot linkin kyselyn lisätiedot kohdasta ’Esikatselu:’