Kyselyn julkaiseminen

Kun kyselysi on valmis julkaistavaksi, toimi seuraavasti:

1. Valitse Julkaise Suunnittele kysely välilehdellä

2. Klikkaa Julkaise kysely avautuvasta ikkunasta

3. Valitse mitä kanavaa haluat käyttää vastausten keräämiseen. Voit käyttää halutessasi useampaa.

4. Tutustu kanavien käyttöön tarkemmin osiossa Vastausten kerääminen

Huomioi!

1. Julkaisun yhteydessä kyselyn viimeisimmät muutokset tallennetaan.

2. Kyselyn julkaiseminen muuttaa kyselyn tilan luonnoksesta avoimeksi kyselyksy kyselyiden hallintanäkymässä.

3. Jos haluat tehdä kopion kyselystä julkaisun jälkeen, voit tehdä sen kyselyiden hallintanäkymästä tai Suunnittele kysely välilehdellä.

4. Jos olet jakanut kyselyn muille käyttäjille luonnosvaiheessa, he näkevät julkaisun jälkeen myös kyselyn tulokset. Voit joko poistaa jaot muilta henkilöiltä tai luoda kyselystä kopion ja julkaista sen.