Luonnoksen tallentaminen

Kyselyä jota muokkaat ei tallenneta automaattisesti. Kyselyn saa tallennettua klikkaamalla ’Tallenna’.

Jos tallennat kyselyäsi ensimmäistä kertaa, työkalu kysyy millä nimellä haluat sen tallentaa.

Kun olet tallentanut kyselyn ensimmäisen kerran voit tallentaa kyselyn viimeisimmät muutokset klikkaamalla nappia ’Tallenna’ ja valitsemalla ’Tallenna’. Kun muutosten tallennus on valmis, näet työkalun oikeassa ylälaidassa sinisen symbolin kyselyn nimen edessä.

Jos halua luoda kyselystä kopion, klikkaa ’Tallenna’ ja valitse ’Tallenna nimellä…’ Jos haluat vain nimetä kyselyn uudelleen klikkaa ’Tallenna’ ja valitse ’Nimeä uudelleen…’

Kokeile tätä!

Voit tehdä kyselystä kopion tai nimetä sen uudelleen kyselyiden hallintanäkymässä. Klikkaa hiiren oikealla napillla kyselyn nimen päällä kyselylistassa ja valitse ’Luo kopio…’ tai ’Nimeä uudelleen…’.