Koot ja muodot

Vaihtaaksesi kyselyn fontteja valitse ensin Näytä -valikosta alue jonka tyyliä haluat muokata. Tässä esimerkissä alue on Työpöytä, mutta ohje pätee myös muihin Näytä -valikon alueisiin. Voit muokata Kokoja ja muotoja seuraavissa alueissa:

Sivu:

Leveys (Kyselyn sivun leveys prosenttiarvona selaimen ikkunan kokonaisleveydestä.)
Maksimileveys (Asettaa kyselyn sivun suurimman sallitun leveyden pikseleissä.)
Marginaali, yläreuna
Marginaali, alareuna
Marginaali, vasen reuna
Marginaali, oikea reuna
Sivun Marginaali, yläreuna
Sivun Marginaali, alareuna
Sivun Marginaali, vasen reuna
Sivun Marginaali, oikea reuna
Vasemman sarakkeen leveys
Oikean sarakkeen leveys
Väli (Sivun palstojen välin leveys)
Sivun Kulmien Pyöristys
Sivun Reunan Paksuus

Elementit:

Kentän Kulmien Pyöristys (Avoin kenttä ja taulukkoelementti.)
Valintaruudun Kulmien pyöristys (Useampi valinta elementin vaihtohdot.)
Painikkeen Kulmien Pyöristys
Kentän Vaakavälistys
Kentän Pystyvälistys
Kentän pituus

Etenemispalkki:

Kulmien pyöristys