Tausta

Vaihtaaksesi kyselyn taustakuvan valitse ensin Näytä -valikosta alue jonka tyyliä haluat muokata. Tässä esimerkissä alue on Työpöytä, mutta ohje pätee myös muihin Näytä -valikon alueisiin. Hyvä taustakuva on vähintään 1600 pikseliä leveä ja 1200 pikseliä korkea. Jos käytät liian kapeaa tai matalaa kuvaa se alkaa toistumaan suuremmalla näytöllä. Katso sivun lopusta vinkki jolla saat taustakuvan venymään vastaajan näyttöön sopivaksi.

Taustaväri: Klikkaa värivalintaa vaihtaaksesi taustan värin. Voit muuttaa väriä valitsemalla kohdan värin valitsimesta.

Taustakuva: Klikkaa ruudullista kuvaa, jotta saat kuvapankin auki. Valitse kuvapankista haluamasi kuva taustakuvaksi.

Läpinäkyvyys: Taustakuvan läpinäkyvyyden säätö

Pudotusvalikko: Taustakuvan asettelu ruudulle

Sivun taustaväri: Säätää kyselyn sivun taustaväriä (Kyselyn sivulla tarkoitetaan sitä aluetta jolla kysymykset ovat.)

1. Klikkaa värivalintaa vaihtaaksesi sivun taustavärin. Voit asettaa haluamasi värin värin valitsimesta.

2. Jos haluat säätää sivun taustan läpinäkyvyyttä, voit tehdä sen värivalitsimen liukukytkimellä. (Katso alla oleva kuva.)

Läpinäkyvyys: Säätää asetetun taustakuvan läpinäkyvyyttä. (Koskee ainoastaan kuvapankista valittua kuvaa.)

Pudotusvalikko: Taustakuvan asettelu ruudulle. (Koskee ainoastaan kuvapankista valittua kuvaa.)

Kokeile tätä!

Rakentaaksesi visuaalisesti näyttäviä lomakkeita aseta kyselylle sopiva taustakuva ja säädä kyselyn sivu hieman läpinäkyväksi. Hyvä koko taustakuvalle on vähintään 1600 x 1200 pikseliä.

Jos taustakuva alkaa toistumaan, kopioi alla oleva koodi ja liitä se CSS-editorin ( </> nappi) alimmalle riville:

.background{
-webkit-background-size: cover;
-moz-background-size: cover;
-o-background-size: cover;
background-size: cover;