Värit

Vaihtaaksesi kyselyn värejä valitse ensin Näytä -valikosta alue jonka tyyliä haluat muokata. Tässä esimerkissä alue on Työpöytä, mutta ohje pätee myös muihin Näytä -valikon alueisiin.

Klikkaa Värit osa-aluetta muuttaaksesi värejä.

Värit -valikko koostuu neljästä osasta ja voit säätää värejä värinvalitsimen avualla.

Perus:

Otsikko 1 Väri
Otsikko 2 Väri
Otsikko 3 Väri (Kysymystekstit)
Otsikko 4 Väri
Otsikko 5 Väri
Tekstikappaleen Väri (Teksti -elementin tekstikappaaleen ja kysymysten vaihtoehtojen väri)
Linkin Väri (Teksti -elementtiin lisätty linkki)
Sivun reunaviivan Väri
Viestien Väri (Varoitusviestit esimerkiksi vastaaja ohittaa pakollisen kysymyksen.)

Painikkeet:

Ensisijaiset painikkeet ovat sellaisia jotka vievät vastaajaa kyselyssä eteenpäin. Esimerkiksi Seuraava, Lähetä vastaukset jne. Painikkeet taas ovat muita painikkeita kuten Takaisin jne. Korostaminen tarkoittaa, että painikkeen väri muuttuu kun hiiren kursorin vie painikkeen päälle.

Ensisijaisen Painikkeen Teksti
Ensisijaisen Painikkeen Tausta
Ensisijaisen Painikkeen Reuna
Ensisijaisen Korostetun Painikkeen Väri
Ensisijaisen Korostetun Painikkeen Reuna
Painikkeen Teksti
Painikkeen Väri
Painikkeen Reuna
Korostetun Painikkeen Väri
Korostetun Painikkeen Reuna

Elementit:

Kentän Väri (Radionapin ja valintalaatikon valinnan väri. Avoimen kentän ja taulukon syötteen väri.)
Kentän Tausta (Radionapin ja valintalaatikon taustan väri. Avoimen kentän ja taulukon syötteen taustan väri.)
Kentän Reuna (Radionapin ja valintalaatikon reunan väri. Avoimen kentän ja taulukon syötteen reunan väri.)
Pudotusvalikon Teksti
Pudotusvalikon Tausta
Pudotusvalikon Reuna
Liukukytkimen Täyttöväri
Liukukytkimen Tausta
Liukukytkimen Reuna
Liukukytkimen Viiva
Taulukon parittoman rivin tausta (Oletuksena lähes läpinäkyvä.)
Taulukon parillisen rivin tausta (Oletuksena täysin läpinäkyvä.)

Etenemispalkki:

Tekstin väri
Väri
Tausta
Linkin väri

Kokeile tätä!

Voit syöttää värinvalitsimeen myös RGB koodin tai värin heksakoodin. Kirjoita valitsimen tekstikenttään esimerkiksi: rgb 255 255 255 ja paina enter. Valitsin hakee syöttämäsi koodia vastaavan värin.

Huomioi!

Yritä aina miettiä mikä näyttää vastaajalle parhaalta ja helpottaa vastaamista kun aseta kyselyn värejä.