Tiedostolataus

Tiedostolatauselementin avulla voit kerätä vastaajilta tarvitsemiasi tiedostoja. Elementti hyväksyy oletuksena monia eri tiedostomuotoja. Voit kuitenkin määrittää tarkasti haluamiesi tiedostojen tyypin. Kuva, ääni ja videotiedostoille on lisäksi olemassa omat elementtinsä.

Ratasvalikon kohdasta Tiedostotyyppien valinta, voit asettaa tiedostotyypit joita vastaaja voi ladata vastauslomakkeelle. Tiedostotyyppien valintaikkunassa on muutamia vaihtoehtoja haluttujen tiedostotyyppien määrittämiseksi.

Valitut tiedostot: (Oletus / suositus) Yleisimmät tiedostotyypit joita voit halutessasi helposti rajata poistamalla valintoja

Määritellyt tiedostotyypit: Voit määritellä itse sallittujen tiedostojen MIME-tyypin

Kaikki tiedostot: – katso sivun alalaita.

Huomioi!

Mikäli määrität tarkemmin haluamasi tiedostotyypin, muista mainita siitä myös kyselyn vastaajalle elementin kuvauksessa!

Kaikki tiedostot: Asettaa elementin hyväksymään kaikki mahdolliset tiedostotyypit.

Varoitus!

Kaikki tiedostot -valintaa ei suositella käytettäväksi, koska vastaaja voi ladata haitallisen tiedoston lomakkeelle. Kaikki vastuu omien tai muiden tietojen katoamisesta tai vahingoittumisesta omalta tietokoneelta tai työnantajan verkossa olevilta koneilta on kyselyn laatijalla mikäli tätä vaihtoehtoa on käytetty.