Video-elementti

Videoelementti mahdollistaa videoiden esittämisen vastaajille suoraan lomakkeella. Elementtiin lisätään Youtube tai Vimeo -palveluista linkki haluttuun videoon. Lisää elementti lomakkeelle ja klikkaa sitä lisätäksesi videon URL-osoitteen.

Youtube-videoissa saatetaan näyttää mainoksia ennen varsinaista videota. Voi välttää niitä jos omistat videon ja määrität Youtuben asetuksista, että et halua mainostuloja. Videon näyttämisen jälkeen saatetaan myös näyttää ehdotuksia muista videoista. Alla vinkkejä joilla voit parantaa vastaajan kokemusta.

Videoehdotusten poistaminen Youtube-videoiden lopusta

1. Klikkaa Asetukset -nappia Suunnittelu -näkymässä
2. Avaa välilehti: Koodi
3. Rullaa koodi-ikkunassa kohtaan: Body-osion loppu
4. Liitä alla oleva koodi Body-osion loppu -tekstikenttään:

<script>
jQuery(".element.evideo iframe").each(function()
{
var video = jQuery(this);
video.attr('src', video.attr('src') + '?rel=0')
});
</script>

Aloita videon näyttäminen kun kyselyn sivu avataan ja poista ehdotukset videon lopusta

1. Klikkaa Asetukset -nappia Suunnittelu -näkymässä
2. Avaa välilehti: Koodi
3. Rullaa koodi-ikkunassa kohtaan: Body-osion loppu
4. Liitä alla oleva koodi Body-osion loppu -tekstikenttään

<script>
var video = document.querySelector('.video iframe');
video.src = video.src+'?autoplay=1&rel=0';
</script>