Kysymysten lisääminen

Kyselyä varten on käytettävissä useita erilaisia kysymystyyppejä, joita voit lisätä lomakepohjaan. (Katso lisätietoa eri kysymyselementeistä täältä.)

1. Valitse oikea kysymyselementti valikosta ja vedä se lomakkeelle haluamaasi kohtaan. (Katkoviiva näyttää mihin kohtaan elementti sopii) Elementin klikkaaminen elementtivalikossa lisää sen ensimmäiseen vapaaseen paikkaan.

2. Kirjoita kysymysteksti korvaamalla elementin oletusteksti. (Ensimmäinen klikkaus tekstin päällä valitsee koko tekstin.)
3. Määritä vastausvaihtoehdot

Kokeile tätä!

Klikkaa elementin ratasta ja valitse valikosta ’Sisältö’. Voit liittää helposti sisältöikkunaan vaihtoehdot muualta! Vaihtoehtojen järjestyksen muuttaaminen onnistuu parhaiten sisältöikkunassa.

Voit siirtyä vaihtoehdoissa eteenpäin myös näppäimistön vaihtoaskel (tab) painikkeella