Kysymysten siirtäminen

Elementin siirtäminen tapahtuu “tarttumalla” sen otsikkopalkkiin (ei siis sisältöosaan).

1. Klikkaa hiirellä otsikkopalkkia ja pidä hiiren painike alaspainettuna.

2. Siirrä elementti vapaaseen kohtaan ja vapauta painike. Sininen paikkamerkki näyttää mihin elementin voi sijoittaa.

Kokeile tätä!

Voit myös vetää ja pudottaa elementtejä sivulta toiselle. Vedä elementti muokkaustilan vasemmassa laidassa olevan miniatyyrisivun päälle. Kun sivu aktivoituu voit pudottaa elementin vapaana olevaan kohtaan.