Monisivuiset kyselyt

Jos kyselylomakkeesi on laaja, se on hyödyllistä jakaa useammalle sivulle. Tämä tekee sen käyttämisestä vastaajalle sekä helpompaa että nopeampaa.

Sivujen lisääminen

Uuden sivun kyselyysi saat klikkaamalla vasemman alakulman plus-painiketta.

Kysymysten siirtäminen

Mikälit olet luonut kysymyksiä, jotka on tarpeen siirtää toiselle sivulle, se onnistuu seuraavasti:

1. “Tartu” elementtiin klikkaamalla sen otsikkopalkkia ja pitämällä hiiren painike alaspainettuna

2. Vie elementti vasempaan laitaan halutun sivun kohdalle ja odota, että sivunäkymä vaihtuu.
3. Aseta elementti sivulle haluttuun kohtaan.

Sivun siirtäminen

Kyselysivun siirtäminen toiseen kohtaan onnistuu “tarttumalla” hiirellä sivun kuvakkeeseen vasemmassa laidassa ja vetämällä se haluttuun kohtaan.

Sivun kopioiminen

Voit tehdä kyselyn sivusta täydellisen kopioin klikkaamalla vasemman alakulman kopiointipainiketta.

Sivun poistaminen

Kyselysivun poistaminen onnistuu vasemman alakulman miinus-painikkeella.

Huomioi!

Lisää sivuja sitä mukaa kun rakennat kyselyä. On paljon helpompi siirtää muutama elementti sivulta toiselle kyselyn rakenteen muuttamiseksi kuin siirtää kymmeniä elementtejä yhdeltä sivulta useille sivuille.