Vastausvaihtoehtojen rajoittaminen

Useampi valinta -kysymystyypissä voi rajoittaa vastaajan mahdollisuutta valita vain tietty määrä vaihtoehtoja:

1. Valitse Useampi valinta -elementin ratasvalikosta kohta ‘Asetukset’

2. Syötä Asetukset -ikkunaan lukumäärä kuinka monta valintaa vastaaja voi valita

3. Tarkista Esikatselun kautta valintarajoituksen toimivuus (Kun maksimäärä valintoja saavutetaan, muut valinnat muuttuvat himmeämmäksi eikä niitä voi valita)

Huomioi!

Jos syötät rajoite -ikkunaan suuremman luvun kuin vastausvaihtoja on, kysymyselementti toimii niin kuin siinä ei olisi rajoitetta ollenkaan.