Käyttäjän tiedot

Voit tarkastella käyttäjätietojasi klikkaamalla kyselyiden hallintanäkymän vasemmassa alalaidassa omaa nimeäsi ja valitsemalla ’Käyttäjätili…’

Voit tarkastella ja muokata tietojasi, katsoa tiimisi käyttäjät, luoda ja hallinnoida lähetysprofiileita ja API avaimia.

Sinun tietosi: Tästä voit muokata nimitietojasi. Yleensä nimitiedot on jo syötettu tunnuksen luonnin yhteydessä.

Salasana: Tästä voit vaihtaa salasanasi

Kieli ja aika: Voit asettaa käyttöliittymän kielen ja aikavyöhykkeen jolla työskelentelet.