Ohjesivusto

Pääkäyttäjän työkalut

Jos käyttäjätunnuksellasi on pääkäyttäjän oikeudet, pääset hallinnoimaan organisaationne käyttäjiä. Käyttäjähallinan kautta pääset lisäämään uusia käyttäjiä, siirtämään vanhoja käyttäjätunnuksia uusille käyttäjille, tai sulkemaan vanhoja käyttäjätunnuksia. Pääset käyttäjähallintaan kun klikkaat omaa nimeäsi Surveypal -työkalun etusivulla ja valitset ’Käyttäjätili…’. Valitsemalla kohdan ’Sinun tiimisi’ pääset näkemään organisaatiosi käyttäjät.

Uuden käyttäjän lisääminen:

Voit lisätä uuden käyttäjän jos kaikkia sopimuksen käyttäjiä ei ole vielä lisätty.

1. Klikkaa nappia Uusi käyttäjä
2. Lisää käyttäjän sähköpostiosoite ja muut tiedot
3. Klikkaa Ok

Käyttäjä saa vahvistusviestin uudesta tunnuksesta sähköpostiin. Mikäli sähköpostia ei näy, tarkistakaa roskapostikansio.

Vanhan käyttäjätunnuksen siirtäminen uudelle käyttäjälle:

1. Vie hiiri vanhan käyttäjätunnuksen päälle
2. Klikkaa Muokkaa
3. Vaihda vanhan sähköpostiosoitteen tilalle uusi
4. Muokkaa muut tiedot
5. Klikkaa Ok

Käyttäjä saa vahvistusviestin uudesta tunnuksesta sähköpostiin. Mikäli sähköpostia ei näy, tarkistakaa roskapostikansio.

Käyttäjän poistaminen:

1. Vie hiiren kursori käyttäjän päälle listalla
2. Klikkaa Muokkaa-napin nuolta
3. Valitse Poista

Poistettu käyttäjä voidaan palauttaa samalla tavalla kuin poistaminen tapahtuu. Käyttäjän poistaminen ei poista käyttäjää pysyvästi käyttäjälistalta.

Kokeile tätä!

Voit saada käyttöösi tiiminäkymän, jossa näet kaikkien tiimisi käyttäjien kyselyt. Ota yhteys asiakaspalveluun jos halut tiiminäkymästä lisätietoa. asiakaspalvelu@surveypal.com

Aiheeseen liittyvää