Lähettäjäprofiilit

Lähettäjäprofiili vaaditaan, jotta kyselykutsun vastaanottaja voi halutessaan estää tulevat kutsut. Ilman profiilia, sähköpostikutsuja ei voi lähettää Surveypal-työkalusta.

Vastaajan mahdollisuus peruuttaa tulevat kyselykutsut liittyy EU:n ja USA:n lainsäädäntöön yksityisyyden suojasta ja mitä henkilöille voidaan lähettää ilman heidän aikaisempaa hyväksyntäänsä. Käytäntö vaatii, että sähköpostiviestissä täytyy lukea lähettäjän kiinteä osoite, jonka yhteyteen tulee mahdollisuus peruuttaa tilaus. Tilauksen peruutusmahdollisuus laskee myös kyselykutsujen todennäköisyyttä päätyä roskapostiin.

Profiiliin syötetään organisaation oma katuosoite tai postilokeron osoite, joka tulee näkyville sähköpostiviestin alalaitaan kutsujen perumislinkin yhteyteen. Kutsuviestin tätä osaa ei voi muokata tai poistaa.

Pääset lisäämään lähettäjäprofiilin käyttäjähallinnan kautta tai sähköpostikutsun lähettämisikkunasta.

Organisaation Surveypal-pääkäyttäjät voivat määrittää organisaatiolle oletusprofiilin. Käyttäjät voivat kuitenkin luoda omia profiileita tarvittaessa ja käyttää niitä organisaation oletusprofiilin sijasta.

Klikkaa ’Lisää uusi profiili’ luodaksesi uuden profiilin. Muokataksesi olemassa olevaa profiilia, vie hiiren kursori sen päälle ja klikkaa ’Muokkaa’. Klikkaa Muokkaa-napin nuolta jos haluat poistaa profiilin tai asettaa sen oletukseksi. Luodun profiilin pääsee valitsemaan sähköpostin lähetysikkunassa.

Huomioi!

Mikäli kukaan tiiminne käyttäjistä ei luo lähettäjäprofiilia, sen luominen pyydetään tekemään ennen seuraavan sähköpostikutsun lähettämisestä.

Tilauksen peruuttaminen vaikuttaa organisaatiokohtaisesti, eikä peruutusta voi ohittaa luomalla uutta lähetysprofiilia. Vain vastaaja itse pystyy jatkamaan tilausta.

Peruutetut tilaukset näkyvät kyselyn Hallitse -näkymässä. Vastaajan tilana näkyy tällöin ’Estetty’.