Tuetut selaimet

Suosittelemme käyttämään Surveypal-työkalua uusimmilla Google Chrome, Firefox tai Internet Explorer -selaimilla. Työkalu toimii selainten vanhemmilla versioilla, mutta käytössä voi ilmetä ongelmia. Internet Explorer 8 selaimilla ilmeneviä ongelmia ei tulla korjaamaan enää.

Jos et pysty päivittämään selaintasi itse, pyydä apua paikalliselta IT-tukihenkilöltä.

Voit kuitenkin tarkistaa käyttämäsi selaimen version ja mahdolliset päivitykset alla olevien ohjeiden perusteella:

Google Chrome
Firefox
Internet Explorer