Tulosten analysointi

Voit analysoida kyselyn tuloksia avaamalla sen hallintanäkymän kautta. Kysely avautuu suoraan Tulokset -näkymään. Voit rauhassa viedä vastaukset eri raportointimuotoihin tai rakentaa suodattimia vaikka kysely olisi vielä kesken.

analyze1FI

Voit liikkua tulosnäkymässä rullaamalla sitä alaspäin tai valita pudotusvalikosta kysymyksen jonka tuloksen haluat nähdä. Nuolinäppäimet siirtävät näkymää kysymys kerrallaan.

Suodattimet: Voit luoda monipuolisia suodattimia, joiden perusteella tuloksista näytetään juuri haluttu osa.

Yhdistä data: Voit yhdistää avoinna olevaan tulokseen olemassa olevan kyselyn tuloksen tai tuloksen Excel-tiedostosta.

Luo raportti: Voit luoda raportteja useassa eri muodossa kuten esimerkiksi Powerpoint, Word, Excel, CSV tai SPSS.

Aikajakso:

Voit suodattaa tuloksia nopeasti vastausaikojen mukaan.

Suodattimet:

Luodut suodattimet näkyvät tässä.

Yhdistetyt aineistot:
Jos olet yhdistänyt kyselyiden tuloksia, tästä näet mitkä tulokset näytetään.

Yksittäiset vastaukset:

Yksittäisen vastaajan vastauksen voi nostaa esille tästä näkymästä.