Raporttien tulostaminen

Voit viedä kyselyn tulokset Surveypal ohjelmasta eri ohjelmiin raportointia varten. Surveypal-ohjelma tulostaa raportit valitun ohjelman tiedostomuotoon. Nämä ohjelmat ovat Microsoftin Powerpoint, Word ja Excel sekä lisäksi CSV-tiedostomuoto ja SPSS analyysiohjelma.

Voit myös viedä aineiston rajattuna toiselle Surveypal käyttäjälle. Tarkempi ohje löytyy täältä: Tuloksen rajattu jakaminen

1. Valitse ‘Luo raportti’.

limited-reportFI

2. Valitse haluttu ohjelma.

printingreportsFI

3. Klikkaa ’Vie aineisto’

Powerpoint

Oletuksena oleva valkoinen raporttimalli vie Powerpointiin kaiken datan. Voit kuitenkin muokata itsellesi raporttimalleja jotka vievät vain osia kyselyn tuloksista Powerpointiin. Tämä helpottaa tulosten raportointia ja tiivistää raportteja kun voit jättää pois esimerkiksi avoimet vastaukset tai asteikkokysymysten yksittäisten väittämien kuvaajat. Katso tarkemmat ohjeet raporttimallien rakentamiseen täältä: Raporttimallin muokkaaminen

Word, Excel, CSV ja SPSS

Asetuksia ei tarvitse muuttaa näiden ohjelmien kohdalla. Valitse vain Vie aineisto.

Surveypal

Tarkempi ohje löytyy täältä: Tuloksen rajattu jakaminen