Raporttimallin muokkaus

Kun viet tuloksen Surveypal ohjelmasta Powerpoint ohjelmaan, voit muuttaa halutessasi raporttiin tuotavaa sisältöä raporttimallilla ja tallentaa mallin myöhempää käyttöä varten.

1. Valitse ’Vie aineisto’ ja sen jälkeen ’Omat raporttimallit’

reportmodel1FI

2. Jos haluat luoda uuden raporttimallin, lisää uusi malli ikkunan vasemman alalaidan plus-napilla. Voit myös tehdä olemassa olevasta mallista kopion tuplaneliö -napilla. Jos teet vain muutoksia olemassa olevaan malliin, aiemmat toimenpiteet eivät ole tarpeellisia. Voit nimetä raporttimallin uudelleen tuplaklikkaamalla sen nimeä.

reportmodel3FI

3. Valitse osa-alue valikosta mitä osa-aluetta haluat muokata ja muuta sen jälkeen osa-alueen asetukset haluamiksesi.

reportmodel4FI

4. Valitse lopuksi ’Tallenna’.

5. Luomasi raporttimalli löytyy tallennuksen jälkeen Vie aineisto ikkunan pudotusvalikosta.

reportmodel2FI

Kokeile tätä!

Luo käyttöösi muutamia eri raporttimalleja jotka vievät Powerpointiin vain osia kyselystä. Mallit voivat olla esimerkiksi ’Vain avoimet vastaukset’ tai ’Tiivis raportti’ joka vie vain asteikkojen keskiarvokaaviot sekä valintaelementtien kaaviot, mutta ei avoimia vastauksia. Näiden raporttimallien avulla saat nopeammin haluamasi raportin valmiiksi eikä sitä tarvitse välttämättä muokata niin paljon Powerpointissa.