Tuloksen rajattu jakaminen

Voit viedä raportin tai sen osia toiselle Surveypal-käyttäjälle.

1. Valitse Luo raportti.

limited-reportFI

2. Valitse Surveypal

limited-reportFI2

Raportin vieminen Surveypal-käyttäjille toimii pitkälti samoin kuin kyselyiden jakaminen. Tällä toiminnolla voit kuitenkin säädellä mitä osia tuloksista kullekin vastaanottajalle viedään. Vastaanottaja ei pysty tekemään viedyssä raportissa suodatuksia. Ainoastaan raportin vientihetkellä päällä olevat suodattimet ovat vastaanottajan käytettävissä.

limited-reportFI3

3. Nimeä raportti. Tämä nimi näkyy vastaanottajalla ’Kanssasi jaetut’ listalla.

4. Lisää käyttäjätunnukset, joille raportti viedään.

5. Valitse minkä kysymysten tulokset viedään. Jos “Jätä pois avoimien kenttien vastaukset” on valittuna, kaikki avointen kenttien sisältö jätetään viemättä.

6. Valitse lähetetäänkö vastaanottajalle katselulinkki. Raportti tulee näkyviin vastaanottajien tunnuksille, vaikkei tämä olisi valittuna. Sähköposti-ilmoitusta ei vain tällöin tule.

7. Valitse ‘Vie raportti’