Tulosnäkymän asetukset

Asetuksista voit määrittää raportoinnin kielen, minkätyyppiset vastaukset otetaan mukaan tulosten analysointiin yms.

analyzesettingsFI

Raportointikieli
Saatavilla olevat raportointikielet riippuvat siitä millä kielillä olet kerännyt vastauksia kyselyssä.

Raportoitavat vastaukset
Tästä voit valita mitä vastauksia tulosnäkymässä näytetään:

• Ainoastaan valmiit vastaukset – oletusasetus
  • Ainoastaan keskeneräiset vastaukset – voit tarkastella pelkästään vastaajia jotka ovat jättäneet vastaamisen kesken
  • Valmiit ja keskeneräiset vastaukset
  • Kaikki kutsut ja vastaukset – Voit käyttää tätä vaihtoehtoa jos haluat viedä Exceliin kaikkien kyselyyn kutsuttujen vastaajien sähköpostiosoitteet.

Näytä tilastotiedot

Niiden kysymysten kuvaajien selitteessä näytetään keskiarvo ja keskihajonta, joissa se on mahdollista laskea.

Näytä yksittäiset vastaukset -paneeli
Voit valita näytetäänkö tulosnäkymän oikeassa laidassa lista yksittäisistä vastaajista.