Tulosten vertailu

Tulosten vertailu on kätevä tapa tutkia eri aikaan ja eri paikoissa toteutettuja kyselyitä.

Aloita avaamalla se kysely johon haluat yhdistää toisen kyselyn vertailtavaksi ja klikkaa Yhdistä data Tulokset-näkymästä

mergedataFI

1. Valitse vertailtava kysely pudotusvalikosta

mergedataFI2

2. Kun olet valinnut vertailtavan kyselyn, kysymysten yhdistämisikkuna aukeaa. Tarkista siellä että kysymykset yhdistyvät oikein tai valitse mitkä kysymykset yhdistetään. Ikkunassa vasemmalla näkyy kysymykset avoinna olevasta kyselystä ja oikealla kysymykset kyselystä jonka valitsit edellä vertailtavaksi.

mergedataFI3

3. Tarkista, että kysymykset yhdistyvät oikein ja korjaa jos huomaat virheitä tai jos jollekin kysymykselle ei ole löytynyt suoraa vastinetta. Klikkaa lopuksi tallenna.

4. Nimeä yhdistetty aineisto uudelleen tuplaklikkaamalla sen nimen päällä. Jos haluat vertailla useampia kyselyitä rinnakkain voit lisätä uuden yhdistettävän kyselyn ikkunan vasemman alalaidan plus napilla ja toista kohdat 1-4.

mergedataFI4

5. Klikkaa ’Tallenna’. Tämä jälkeen tuloksia voi vertailla. Löydät yhdistämäsi kyselyn tuloksen Tulokset-näkymän kohdasta ’Yhdistetyt aineistot’

mergedataFI5