Tulosten yhdistäminen

Usein on tarpeen yhdistää kahden tai useamman kyselyn tulokset ’yhdeksi massaksi’, jotta niiden tuloksia voitaisiin tutkia ikään kuin yhden kyselyn tuloksina.

Aloita avaamalla kysely johon haluat yhdistää toisen kyselyn ja klikkaa nappia Yhdistä aineisto.

mergedataFI

1. Valitse yhdistettävä kysely ja tarkista kysymysten yhdistyminen

mergedataFI2

2. Klikkaa plus nappia ikkunan oikeasta laidasta pudotusvalikon päästä, jotta saat uuden pudotusvalikon. Vasemman alakulman + nappi lisää uuden vertailtavan aineiston.

combinedataFI1

3. Tuplaklikkaa yhdistetyn aineiston nimeä ikkunan vasemmassa laidassa ja nimeä se uudelleen. Klikkaa lopuksi Tallenna.

4. Yhdistetty tulos näkyy ’Yhdistetyt aineistot’ ikkunassa. Kyselyn alkuperäinen tulos on aina listassa ylimpänä. Ota se pois päältä jos haluat tarkastella vain yhdistettyä tulosta.

combinedataFI2

Huomioi!

Jos sinulla on kaksi täsmälleen samannimistä kyselyä, jotka haluat yhdistää, muuta vähintään toisen nimeä hieman. Erotat ne näin helpommin tuloksia yhdistettäessä.