Yksittäisen vastaajan tarkastelu

Voit tarkastella kyselyn tuloksessa yksittäisen vastaajan vastausta seuraavalla tavalla:

1. Etsi vastaaja tai valitse vastajaa listalta ‘Yksittäiset vastaukset’ -ikkunasta

individualrespondentFI

2. Ota valinta pois suodattimesta ‘Kaikki vastaajat’

Huomioi!

Vastaajien sähköpostiosoitteet ovat näkyvillä vain sähköpostikyselyissä. Jos olet sähköpostien lähetyksen yhteydessä valinnut osoitteiden piilottamisen, Yksittäiset vastaajat ikkuna näyttää jokaisen vastaajan kohdalla vain tekstin ’Anonyymi sähköpostivastaus’.