Julkinen linkki

Julkisella linkillä voit kerätä vastauksia esimerkiksi verkkosivujen tai sosiaalisen median kautta.

1. Voit muokata linkkiä persoonallisemmaksi ’Muokkaa’ napilla.

2. Kopioi linkki maalamalla tai kopiointinapilla. Sen jälkeen voit liittää sen haluamaasi paikkaan TAI voit jakaa sen suoraan haluamaasi sosiaalisen median kanavaan kunkin kanavan napista.

Huomioi!

Yleistä linkkiä käytettäessä  vastaajaa ei voida tunnistaa tuloksista ellei häneltä kysytä tunnistetietoja kyselyssä erikseen.

Voit kuitenkin antaa mahdollisuuden vastaajalle tallentaa ja jatkaa vastaamista myöhemmin. Asetuksen saat päälle kun menet Suunnittelu-näkymään, klikkaat nappia Asetukset, valitset välilehden Rajoitteet ja asetat päälle vaihtoehdon ’Salli ’Tallenna ja jatka myöhemmin’ tunnistamattomille linkeille’.

Surveypal-työkalu muuttaa automaattisesti kyselyn nimessä olevat välilyönnit väliviivoiksi linkissä. Ennen 17.12.2014 tehdyissä kyselyissä linkin nimessä olleet välilyönnit näyttettiin merkinnällä %20. Jos muokkaat tällaista linkkiä Surveypal-työkalu muuttaa %20 merkit väliviivoiksi. Mikäli kyselyn linkki on jo lähetetty vastaajille, välilyöntien muuttuminen muuttaa myös linkkiä, jolloin vanhalla linkillä ei pääse enää kyselyyn!

Kokeile tätä!

Jotta kyselyn linkki olisi mahdollisimman siisti, muokkaa linkin tekstistä ä ja ö kirjaimet yms. skandinaaviset kirjaimet a ja o kirjaimiksi.