Julkinen pääte

Julkisen päätteen linkki mahdollistaa kyselyvastausten keräämisen mobiililaitteella tai sylitietokoneella esimerkiksi messuilla tai asiakaspalvelutapahtuman jälkeen. Julkisen päätteen linkki toimii normaalista linkistä poiketen niin, että kyselylomake latautuu automaattisesti alkuun vastausten lähettämisen jälkeen.

1. Mene kohtaan Jakelu
2. Valitse Julkinen pääte
3. Klikkaa ’Luo uusi linkki’
4. Kopioi luotu linkki sellaisenaan tai personoi linkin loppuosaa.
5. Lisää useita linkkejä tarpeen tullen. (Yhtä linkkiä voi käyttää usealla päätelaitteella tai jokainen päätelaite voi käyttää omaa linkkiään.)
6. Kirjoita linkki päätelaitteen selaimeen tai kolmannen osapuolen kioski-ohjelmaan ja testaa, että lomake toimii

Huomioi!

Surveypal-kyselylomakkeet vaativat internet yhteyden toimiakseen.

Kokeile tätä!

Jos sinulla on enemmän kuin yksi päätelaite, voit käyttää jokaisessa omaa personoitua linkkiään. Linkin päätteen perusteella voit suodattaa tuloksia ja verrata päätelaitteilla kerättyjen vastausten eroja.