Syötä vastauksia

Jos keräät vastauksia kyselyyn esimerkiksi paperilomakkeella voit syöttää vastaukset tätä kautta työkaluun analyysia varten.

1. Valitse Syötä vastauksia kanava

2. Syötä paperilomakkeella oleva vastaus

3. Klikkaa nappia ’Lähetä vastaukset’

4. Pääset syöttämään uuden vastauksen klikkaamalla nappia ’Aloita uusi vastaus’

Huomioi!

Kyselylomakkeen saa paperille tulostettavaan muotoon ’Suunnittelu’ näkymässä klikkaamalla nappia ’Tallenna’ ja valitsemalla ’Tulosta PDF’ tai julkaisun jälkeen paperikyselyn vastausten syöttötilassa.