QR-koodi

QR-koodi antaa vastaajalle mahdollisuuden vastata kyselyyn skannaamalla koodin mobiililaitteella. (Saattaa vaatia erillisen QR-koodin skannausohjelman.) QR-koodia voi käyttää esimerkiksi lehtiartikkelien yhteydessä, jolloin voi kerätä artikkeliin liittyviä mielipiteitä.

1. Mene kyselyssä kohtaan Jakelu

2. Vieritä näkymää alaspäin ja valitse QR-koodi painike

3. Määritä koodin koko pikseleissä

4. Klikkaa ’Tallenna PNG-kuvana’ aloittaaksesi koodin lataamisen

Huomioi!

QR-koodin oheen kannattaa liittää kyselyn yleinen linkki. Tällöin vastaaja voi halutessaan kirjoittaa osoitteen mobiililaitteen selaimeen.

Kokeile tätä!

Määritä QR-koodin kooksi 2000 pikseliä. Silloin voit liittää kuvan Powerpoint-esitykseen ja kerätä palautetta esimerkiksi seminaarisssa. 2000 pikselin kokoinen kuva QR-koodista Powerpointin esitystilassa on riittävän suuri, jotta koodin voi skannata hieman kauempaakin.