Vastaajien muistuttaminen

Voit muistuttaa sähköpostikutsun saaneita vastaajia vastaamisesta helposti. Muistutus on myös mahdollista ajastaa lähtemään haluttuna ajankohtana tulevaisuudessa.

1. Avaa se avoinna oleva kysely jonka vastaajille haluat lähettää muistutuksen vastaamisesta

2. Mene kohtaan ’Jakelu’

3. Valitse ’Lähetä sähköpostikutsu’

4. Valitse ’Lähetä muistutus

reminder1FI

5. Valitse vastaajaryhmä jolle haluat lähettää muistutuksen. (Suositus: Vastaus kesken tai aloittamatta)

Kaikki vastaajat: Muistutus lähetetään kaikille vastaajille riippumatta siitä mikä heidän vastauksen tila on.

Vastaus valmis: Muistutus lähetetään vain vastaajille joiden vastaus on valmis. (Vaihtoehto soveltuu tilanteisiin, joissa kyselyyn vastanneille halutaan tiedottaa jotain. Esimerkiksi tapahtumakutsut.)

Vastaus kesken tai aloittamatta: Muistutus lähetetään vain niille vastaajille, joilla vastaaminen on kesken tai aloittamatta. Halutessasi voit poistaa jonkun osoitekentässä näkyvän vastaajan. Jos muistutettavien vastaajien määrä ylittää 10 000 osoitetta, osoitteita ei enää näytetä osoitekentässä.

reminder2FI

Käsin syötetyt: Voit kirjoittaa tai liittää haluamiesi vastaajien osoitteet osoitekenttään ja lähettää muistutuksen vain heille.

6. Muokkaa halutessasi muistutukseen sopiva saateviesti vastaajille. Valitse sitten ’Jatka’. (Jos valitset ’Tallenna saate’ voit jatkaa saateviestin muokkaamista myöhemmin. Muista kuitenkin valita vastaajaryhmä uudelleen kun palaat muokkaamaan saateviestin loppuun.)

7. Kun olet painanut ’Jatka’, pääset valitsemaan lähetetäänkö muistutus heti vai myöhempänä ajankohtana.

8. Ajasta muistutuksen lähetys (Valinnainen)

Kokeile tätä!

Voit ajastaa muistutuksen vastaajille heti varsinaisen kyselykutsun lähettämisen jälkeen. Surveypal tarkistaa vastaajien tilan automaattisesti muistutuksen lähetyshetkellä ja lähettää muistutuksen vain niille joilla vastaaminen on kesken tai aloittamatta.