Zapier

Zapier on palveluntarjoaja joka yhdistää sadat eri ohjelmistot keskenään. Zapierilla on mahdollista automatisoida tehtäviä näiden ohjelmistojen välille. Esimerkiksi kyselyysi tulee uusi vastaus, jolloin Zapieriin määritetty automaatio luo Google Docs -asiakirjaan uuden rivin. Tutustu tarkemmin Zapierin kotisivuilla aiheeseen.

Tässä lyhyt ohje toimenpiteen asettamiseksi Zapierissa. (Vaatii käyttäjätunnuksen Zapieriin)

1. Kirjaudu Zapieriin

2. Valitse kohta: ’Make a Zap!’

3. Valitse ’the trigger app’ kohtaan Surveypal (Saattaa kysyä ensimmäisellä kerralla kirjautumistietoja ja API-avainta. Ohje API-avaimen luomiseen.)

4. Valitse ’Choose a trigger’ kohtaan ’New survey answer’

5. Valitse ’action app’ kohdasta ohjelma joka suorittaa tehtävän

6. Valitse ’Choose task to perform’ suoritettava tehtävä

zapier

Huomioi!

Sinulla täytyy olla käyttöoikeudet Zapierin lisäksi kaikkiin niihin ohjelmiin joiden haluat suorittavan tehtäviä.